WordPress szakértő és tanácsadó

Molnár Balázs, WordPress szakértő és tanácsadó

A Budapesti Corvinus Egyetemen kezdtem a pályafutásom, ahol Gazdaságinformatika BSc és MSc szakot végeztem.

Az egyetem mellett már kerestem a kihívásokat, így a Magyar Telekom IT fejlesztési osztályán kötöttem ki.

Azonban hamar rájöttem, hogy a multi világa nem nekem való, úgyhogy csatlakoztam az eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft. csapatához. Ahol közel 4 éven keresztül e-kereskedelmi kutatásokkal foglalkoztam.

Molnár Balázs, WordPress szakértő és tanácsadó

Főbb szakterületeim az alábbiak voltak:

  • Online vásárlók fogyasztási szokásainak vizsgálata
  • Online kereskedelem forgalmi adatainak mérése és becslése
  • Webáruházak fizetési és logisztikai megoldásainak vizsgálata

2016-ban viszont úgy döntöttem, hogy továbblépek és átveszem a családi vállalkozást, ekkor jött létre a Keleti Lakberendezés és Dísztárgy webáruház a teaktrade.hu.

A webshop üzemeltetés és az online marketing mellett továbbra is érdekeltek az új technikai megoldások, úgyhogy elkezdtem először csak ismerősöknek, majd ügyfeleknek weboldalakat és webáruházakat készíteni. Ekkor született meg a balazsmolnar.net, mint referencia oldal.

Majd 2018 őszén megkeresett Papp Gábor, hogy nincs-e kedvem csatlakozni az akkor induló thepitch.hu SEO ügynökség csapatához. Full-time állást semmiképpen sem szerettem volna, de a kihívás nagyon érdekelt, úgyhogy részmunkaidőben csatlakoztam hozzájuk.

Az ügynökségnél ismerkedtem meg Molnár Dáviddal és hamar kiderült, hogy egy hullámhosszon vagyunk. 2020-ban közös projektként elindítottuk a targeter.hu-t, ami a kezdőknek segít eligazodni a vállalkozóvá válás útvesztőjében.

2021 végén pedig úgy döntöttem, hogy a sok év alatt felhalmozott technikai tudást ráöntöm a piacra és elkezdek aktívan blogolni Weboldal és Webshop témakörben. Ennek az eredményét látod most itt az oldalon.

A mennyiség helyett a minőséget tűztem ki célul, úgyhogy nem lesz végtelen darabszámú tartalom, csak a legfontosabbak, de azokat folyamatosan frissíteni fogom.